Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. november 19., péntek

Bence köszöni

Jó hírekkel szeretnénk megköszönni mindenkinek a sok biztatást, imát és drukkot, a sok pozitív energiát ami az elmúlt napokban felénk áramlott.
Bencét kicsivel több mint 48 órával a műtét után kirakták az osztályról, az állapota több mint kielégítő, mondták nekik, hogy ne foglalják ott tovább a helyet. Részemről ez inkább ijedelmet okozott, de megpróbálok pozitívan hozzáállni, és inkább csak örülni, hogy a beígért egy hetes mélyaltatás helyett tegnap délután már itt virgonckodott nálunk.
Kedélyállapota azért még nem az igazi, messze elmarad a szokásostól, de Milá, Milá csatakiáltással és széles mosollyal ugrott rá tegnap Milura. :)Néha nem is értem hogy férhet ennyi szeretet egy ekkora emberbe...:)
Kb. két hét múlva lesz meg a szövettan eredménye, akkor veszik ki a varratokat is. Addig nagyon vigyázni kell, nem érheti ütés a bal oldalát. Azt hiszem ez lesz a legnehezebb, hiszen állandóan mászik, és kapaszkodik fel állásba ahol csak tud...
Ez a kép tegnap készült:
Köszönjük szépen mindenkinek!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon édes Bence, örülök, hogy minden rendben. Mélyen együttérzek veletek és drukkolok Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Éljen! Gyógyulj Bence gyorsan!!!

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy ilyen jó hírek fogadtak, ahogy beléptem az oldalra! További jobbulást neki és sok sok erőt a családnak!!!

    VálaszTörlés
  4. Óóó, nagyon örülök! :) Gyakran belestem, hogy van-e valami újság. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Örülök ennek a jó hírnek! Csakúgy, mint Daninál, nála is imádkozni fogok, hogy jó legyen a szövettan! Jónak kell lennie! Drága kicsi Bence, légy erős és egészséges!

    VálaszTörlés
  6. Micsoda jó hír:)Gyors gyógyulást a Kicsi Emberkének!

    VálaszTörlés