Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. november 4., csütörtök

Emlékeztető

Van két nagyon hosszú lejáratú és nagyon szép felajánlásunk, mindkettő a közelgő adventhez kapcsolódik, és ezért hosszú a lejáratuk. Sajnálnám, ha a friss bejegyzésekkel ezek háttérbe kerülnének, úgyhogy újra felhívom rájuk a figyelmet:
Az első Moha csodaszép mézeskalács adventi koszorúja, amelyre még november 10-ig lehet licitálni, a licit jelenleg 12000 forinton áll, ezt Márti tette, aki felajánlotta, hogy akkor is elutalja az összeget, ha nem ő nyerne. Úgyhogy még áll a verseny :) Íme egy fotó a szépségről:
Moha azt is felajánlotta, hogy a nyertes által választott színben és méretben készíti el a koszorút. A licit november 10-én este 8 óráig tart.

A másik hosszabb lélegzetű felajánlás ennél frissebb, de azok kedvéért, akik inkább csak a friss bejegyzések között szemezgetnek, erre is felhívom a figyelmet: Kikocs ajánlott fel 24 darab válogatott mesét hozzáillő színezővel, amit ki kell nyomtatni, és máris megvan a szuper ajándék az adventi naptárba! A mesék körülbelül 3-6 éveseknek valók. Kikocs mindenkinek elküldi a meséket és a képeket, aki december 1-ig 500 forintot utal a számlára. Jelenleg a mesék és a képek egyben vannak, de több gyerek részére lehet külön-külön is kérni őket, így egy meséhez több színezőt is lehet majd nyomtatni.

Várjuk a liciteket, és nagyon szépen köszönjük!

5 megjegyzés:

  1. Azt már "túlzásnak" tartom, hogy állandóan csak a licitálásra vagyunk biztatva, ugyanakkor a régen lejárt licitek tárgyait, melynek értékét már a lejáratkor elutaltunk a mai napig nem kaptuk meg.A barátaimat is licitálásra biztattam, és most úgy érzem magam Önök helyett, hogy én csaptam be Őket. Nem inkább ezzel kellene foglalkozni, vagy átverés volt az egész?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!
    Kérünk, hogy írd meg konkrétabban a segitsdaninak@gmail.com e-mail címre, hogy segíteni tudjunk.
    Azon termékek, amiket a blog készítői ajánlottak fel már odaértek a gazdáikhoz, a többi felajánlást és licitálást csak közvetítjük, nem tudunk sajnos minden felajánlót egyesével ellenőrizni, de mindent megteszünk, hogy segítsünk rendezni a dolgokat.
    üdv:
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen!

    Bejegyzésed nem méltó ehhez a kezdeményezéshez. Én licitáltam és meg is kaptam a nyereményemet, és fel is ajánlottam valamit, de arra meg a nyertes nem jelentkezett, pedig már írtam az email címére is.
    A kezdeményezőket ötletükért és munkájukért KÖSZÖNET és TISZTELET illeti, nem igaztalan vádaskodás! Ha még sokan lennének olyanok közöttünk, mint ők, akik tesznek valamit és nem csak beszélnek, nem itt tartana az ország.
    Bori, Zsombor, Zsu és Timi!
    KÖSZÖNJÜK!!! (nem véletlenül csupa nagybetűvel)

    VálaszTörlés
  4. Undercover!
    Mielőtt igaztalan vádaskodással vádolnál bárkit is, nem ártana utánanézni a dolgoknak.A névtelen levelet én írtam,M.Gabi édesanyám G.Márta helyett. Ő licitált egy Swarowski fülbevalóra 7000,-tal nyerte, amit okt.8-án elutalt, az adventi koszorúra amit nem nyert meg 12000,- Ftot okt.6-án utalt.Az, hogy még egy köszönöm E-mailt sem kapott, az titeket minősít, de a fülbevalót a mai napig nem kapta meg, az adventi koszorúra utalt összegről Timi
    nov. 4-i fenti emlékeztetőjében úgy írt, mintha az én anyám az igéretét nem teljesítette volna, mintha a pénz már csaknem egy hónapja nem lenne a számláján.A névtelen levelet azért írtam, mert azt gondoltam, hogy rendezitek a dolgokat, és nem akartam, hogy tudja, hogy az én közbelépésemre.
    A rendezés a mai napig nem történt meg, és innentől nem is tartunk rá igényt. Nagyon sajnálom, hogy édesanyámnak élete utolsó szakaszán is csalódnia kellett az emberi jóságban és tisztességben.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gabi,

    sajnálom, hogy így éreztek. Anyukáddal igyekszem e-mailben tisztázni a dolgot, ne maradjon rossz szájíz senkiben.

    Köszönöm: Timi

    VálaszTörlés