Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. december 8., szerda

Dani kontroll MR

Tegnap volt a kontroll. A műtét óta szerencsére minden visszaállt odabenn a normál "kerékvágásba", már ami az agykamrák tágulatát, az agyvíz keringést és a sebét illeti.
Azonban a daganatból a IV. kamra és a nyúltvelő között "néhány milliméteres sávszerű halmozódás" maradt a bal oldalon, tehát mégsem sikerült az egész daganatot eltávolítani.

Szerencse, hogy jóindulatú a daganat, mert így az ott maradt rész önmagában nem okoz gondot. Kivenni viszont nem lehet, mert az már komoly agysérüléssel járna. Tehát a probléma az, hogy ami ott maradt, újra nőhet. Egy daganatnál ennek minden esetben fenn áll a lehetősége, ezért is csak 5 év után tekintik gyógyultnak az embert, de Daninál így most azért imádkozunk, hogy ne osztódjon az ott maradt rész. Ha szerencsénk van, élete végéig tünetmentes lehet az állapota.

Tennivaló nincs, évente kontroll MR, az kimutatja, ha fejlődne a daganat. Ebben az esetben újabb műtét. Remélem erre soha többet nem kerül már sor!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és ne okozzon semmi bajt az ott maradt kis rész!

    VálaszTörlés