Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2011. március 18., péntek

Szeretetcsomag

Kedves Barátaink!

Bár vannak, akik már ismerik, szeretnénk értesíteni titeket, hogy a Segíts Daninak blog, új formában, új névvel ismét útjára indult a http:// szeretetcsomag.blogspot.com címen.

Dani és Bence szerencsére most jól vannak, de sajnos a beteg gyerekek száma nem csökken, folyamatosan kapunk leveleket, megkereséseket, amelyekből szomorúbbnál szomorúbb történeketek ismerünk meg.

Ezt a bejegyzést azzal a céllal írjuk, hogy megköszönjük nektek a Segíts Danin való részvételt, akár licitálóként, akár felajánlóként vettetek részt az akcióban, és egyben arra kérjünk titeket, ha tudtok vegyetek részt a Szeretetcsomag működésében is.

Arra kérünk titeket, ha van lehetőségetek egy poszt erejéig említsetek meg minket, vagy a vadiúj logónkat helyezzétek el az oldalatokon.

Az elmúlt fél évben megtanultuk, hogy a nyilvánosságnak és a bloggereknek hatalmas erejük van, nélkületek nem tudtunk volna ekkora segítséget nyújtani a gyerekeknek.

Bár hetente csak egy felajánlást tudunk fogadni, de továbbra is szívesen várjuk a saját kézzel készített tárgyakat, süteményeket és egyéb dolgokat.

Köszönettel és hálával az egykori Segíts Daninak blog csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése