Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 20., hétfő

Amire még nem jött licit

Sok szép tárgyunk van, és szépen gyűlnek a felajánlások is, de összegyűjtöttem azokat, amiket egyelőre senki nem kért, nehogy lemaradjatok róluk! :)

Várjuk a liciteket, és nagyon köszönjük az eddigieket! Csak így tovább :) És persze akinek olyasmi tetszik, amire már van licit, arra is lehet még tenni!
Ma reggel megérkezett a bankszámlára az első két átutalás liciten kívül. Évának és Erzsinek köszönhetjük, akiket kérünk, írják meg e-mailben a postacímüket, hogy ne maradjanak ajándék nélkül. Nem tudom elégszer megköszönni mindenkinek, nagyon szuperek vagytok!

4 megjegyzés:

 1. Ne keseredjetek, én tutira fogok licitálni, de már csak október elején tudok, mert lenullázódtam kicsit. :) Úgyhogy ami nem kelt el, tessék majd szépen visszatenni újra! :) Szép napot!
  Évi

  VálaszTörlés
 2. Én is azt javaslom,hogy ami nem kel el a kiírt időpontig azt egy héttel hosszabbítsátok meg, mit szólsz Timi?:)

  VálaszTörlés
 3. Ó, abszolút nem vagyunk elkeseredve, remélem, a többiek nevében is mondhatom, szuperek vagytok és gyönyörűen haladunk! Azért gyűjtöttem egybe ezeket, hogy akit valamelyik érdekel, ne kelljen alulra lapoznia. Hosszabbítás lesz, ha kell, jó ötlet, köszi! :)

  VálaszTörlés
 4. Oké, jó 5let néha-néha egybegyűjteni, mert akkor nem vésznek el a bejegyzések tömkelegében! :)

  VálaszTörlés