Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 15., szerda

Barnabás, a mackó

Ő itt Barnabás, a medve. Avagy mackó, kinek hogy tetszik :) A fotó nagyjából hűen visszaadja a színeit, bolyhos, talán sötét mályvaszínű fonalból van, én csak bordónak emlegettem eddig, de annak világos. Hímzett orra, szája, szeme van, sötétkék pamutsálja, puha és ölelnivaló. 34 centiméter magas. Néhány perce készült el, most épp nagyon álmos, de mindenáron még ma szerette volna látni a fotóját ezen a blogon, mert mielőbb gazdát szeretne találni!

Aki szeretné hazavinni Barnabást, megjegyzésben tehet felajánlásokat. A licit egy hétig tart, azaz hivatalosan szeptember 22. este 23:48-ig - de maradjunk inkább abban, hogy szeptember 23. csütörtök reggel 9 óráig :) Lehet pénzt vagy tárgyi segítséget ajánlani, itt kis nehézséget fog okozni az érték eldöntése, de majd megoldjuk! Köszönjük!

11 megjegyzés:

 1. Akkor elkezdem a licitálást Barnabásért 1500 Ft-tal.

  VálaszTörlés
 2. Az én fiam is Barnabás, mivel "meg lettem szólítva", így én 3000 Ft-ot adok a mackóért. :)

  VálaszTörlés
 3. Jujj, de jó, miénk lett Barnabás! Nagyon örülök neki, hogy ezzel a csekély összeggel hozzá tudunk járulni Dani felépüléséhez, gyógyulásához! A mackónak nagyon jó helye lesz nálunk, a másfél éves Oszkárom kisbarátja lesz. És biztos, hogy Dani történetét is elmesélem neki, mikor átadom a mackót!

  VálaszTörlés
 4. Betty, nagyon szépen köszönöm a licitet, egy mailt kérek szépen neveddel, címeddel :)Utalásban légyszi tedd be a megjegyzésbe, hogy Betty, hogy tudjunk azonosítani! És örülök, hogy Hozzátok megy a medve, sok puszit Oszkárnak!

  VálaszTörlés
 5. Elküldtem Neked az adataimat a profilodban található mailre (remélem, ide kellett írnom). Ma este utalom Barnabás árát.

  Puszikat köszönjük, átadom az illetékesnek! :)

  VálaszTörlés
 6. én szeretnék licitálni egy új macira, lehet? készül még belőle?

  VálaszTörlés
 7. Eszter, készül mackó, igen! Remélem, hamarosan fel is kerül :)

  VálaszTörlés
 8. Timi, megérkezett Barnabás, köszönjük szépen! Küldenék majd Neked pár fotót mailben, hogy lásd, mennyire örült neki a kisfiam. :)

  További jó munkát kívánok Nektek, Daninak meg gyors gyógyulást!

  Betty

  VálaszTörlés
 9. Betty, de jó, nagyon örülök, hogy örült, várom a képeket, mailcím kecskestimi@gmail.com, köszi!

  VálaszTörlés