Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 26., vasárnap

Daniról - ami kimaradt és a ma reggel

Amikor hazaért Dani, sok ajándék fogadta, amiket az itteni kedves emberektől kapott. Nagyon boldog volt, birtokba is vette :)
De a legnagyobb ajándék a kisöccse hatalmas öröme volt (csak tudnám miért sírok, ahogy ezt írom...:) ) és egyáltalán, ahogy örültek egymásnak.



És a friss hírek:
Dani részéről nyugodt, száraz, szivárgásmentes volt az éjszaka, de érthetően Emi fél, és ő nyugtalanul aludt. Kívánjuk, hogy mielőbb elmúljon a szivárgás veszélye, hogy Daninak ne fájjon és Emi kicsit megnyugodhasson, hogy eljöhessen a másfajta aggódás időszaka, ahogy ő írja: "Már csak vissza szeretném kapni a kicsi fiam, egészségesen, s amiatt aggódni, hogy ne essen le a fáról... de hol van még a fára mászás..."
Drukkolunk, hogy ez mielőbb eljöjjön, és köszönjük mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. Nyugodj meg, én is "párás" szemekkel olvastam végig a beszámolót :)

    Minél hamarabbi gyógyulást, felépülést neked kicsi (nagy) HŐS!

    VálaszTörlés
  2. Ezeken a fotókon még én is elsírtam magam. :) Nagyon megható, amikor megölelik egymást. Kívánom, hogy még nagyon sok ölelkezős kép készüljön a két manóról. És hogy a legnagyobb aggodalom az legyen, amikor le kell őket szedni egy cseresznye fáról. :) Sok-sok puszit, pozitív energiát küldünk a kis hősnek. Az otthon melegében a gyógyulás is gyorsabban fog menni! Emi ne aggódj, nemsokára a csintalankodás is eljön. Olyan erősek a gyerekek, erősebbek, mint mi! Hamar felépül, ha rajta múlik!
    Évi

    VálaszTörlés
  3. Drukkolok Daninak továbbra is. Nagyon erős kisfiú, minden rendben lesz! Puszi: Orsi

    VálaszTörlés