Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 25., szombat

Daniról- ijesztés

Dani otthon van, volt nagy ünneplés, tortával,de amikor utána kezet-arcot mostak, észrevette Emi, hogy vizes hátul Dani nyaka-pólója. Nézte a varratot, és felül kicsit gennyes volt, de a betadinos lemosás után is vizes volt még. Gyors telefon a kórházba, s indultak is be. Kapott egy pelenkát a nyaka mögé, de majdnem átázott, mire beértek. "Szerencsére" elég volt egy plusz öltés és egy nyomókötés Dani fejére, ugyanis az agyvíz folyt, ahol nem volt eléggé összevarrva. A varrás nagyon fájt Daninak, szegény Emi is majdnem elsírta magát, de igyekezett örülni, hogy nem kell megint befeküdnie! Hiszen csak tegnap hozták haza!
A nyomókötést két napig hagyni kell, körbeszorítja a fejét. Dani majdnem végigsírta a hazautat, annyira fáj neki, de muszáj, mert a fejében most van egy nagy űr, s az agyvíz azt kitölti. De ha nem nyomják le, akkor ahol tud, kiszivárog, mert "túl"termelődik. A legszebb, hogy ez bármikor előfordulhat, így ha átázna a kötés, újra folyna a víz, megint menni kell, akár 5x is. Még jó, hogy ezt sem mondták. Örülhetnek,ha megússza 1-1 öltéssel, mert ha nagyon feszítene ott a varratoknál, vagy nem lenne megfelelő az agyvíz keringése, akkor lehet, ki kellene vezetni valahol, a gerincénél. 

Szorítunk,hogy megússza a Drága és tényleg túl legyen már a nehezén!

8 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nagyon rossz hír :( Apukám vesztett egyszer agyvizet gerincműtétnél, emlékszem, mennyire rosszul volt. Szegény Dani! Még szerencse, hogy idejében észrevették, és remélem, most már minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
  2. Jajj Istenem! Teljesen beleszédültem...Danikám tarts ki!Minden rendben lesz!
    E.

    VálaszTörlés
  3. Édes kis drágaság. Miért ilyen kegyetlen vele most az élet?! :( Nagyon szorítok, hogy ez a harcos kisember erős legyen, és ne legyen probléma ezzel a dologgal! Szerettem volna csupa szépet és jót olvasni, de talán lassanként arról is kapunk hírt. Addig is imádkozom érte minden este, minden rendben lesz! Meg kell gyógyulnod és meg is fogsz gyógyulni Dani!

    VálaszTörlés
  4. Danikám kicsim szorítunk érted! Biztos vagyok benne, hogy meg fogsz gyógyulni! Csak még egy kicsit macerálnak!

    VálaszTörlés
  5. Drága kicsi Dani! Remélem most már tényleg minden rendben lesz. Szorítunk nagyon!

    VálaszTörlés
  6. Szegény Dani és családja! Kitartás!!! Nagyon nehéz rögös az út, de sikerülni fog! Minden!!
    P.

    VálaszTörlés
  7. Itt zokogok a gép előtt! Tarts ki Danika, minden rendben lesz Kicsim! Meggyógyulsz!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Miért? Miért nem olyan az orvostudomány hazánkban, hogy ne forduljon elő ilyesmi?

    VálaszTörlés