Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 21., kedd

Házilag készült Bounty csoki

Kókuszimádók figyelem!

Az én felajánlásom egy adag házilag készült Bounty csoki, az íze isteni, szinte megszólalásig hasonlít a boltira, választható tej vagy étcsokoládés bevonattal.

A licit szeptember 28-án este 6 óráig tart.


Legjobb lenne, ha személyesen adhatnám át a nyertesnek Nyíregyházán vagy a környékén, de szívesen postázom is, bár ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim.:)

Sajnos a saját képeim között nem találtam meg, ezért köszönöm Doctor Peppernek a fotót, utólagos engedelmével kölcsön vettem, remélem nem haragszik meg érte.

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    én imádom! bátmit ami kókuszos, a gond hogy postázni kéne, természetesen a postaköltséget fizetem, egyébként hány db egy adag?
    üdv.
    Erzsi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Erzsi!
    Kb. 30 darab bonbon nagyságnál kicsit nagyobb szemek alkotják az egy adagot.A postázás nem gond,azt én állom, inkább azzal kapcsolatban van fenntartásom, hogy épségben és a lehető leggyorsabban odaér-e a címzetthez...:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon köszi, remélem megnyerem,és ide is fog érni :))

    úgy hogy egy 1000,- ft-tal indítanám a licitet

    VálaszTörlés
  4. Halihó!

    Segítséget kérek! Van egy kedves kolléganőm, aki 1000 Ft-ot tudna felajánlani licitként Daninak, de nem tuja, miképp. A számítógéphez kevésbé ért, de e-mailt tud olvasi. A címe: simonica63@freemail.hu
    Ha megírnátok neki, miképp tehetne Dani érdekében, jó lenne! Köszönöm! Hajrá Dani!
    Ági

    VálaszTörlés
  5. Ági, ha licitként akarja, akkor esetleg licitálsz a nevében? Liciten kívül pedig szívesen fogadjuk a jobboldali bankszámlaszámra, ez esetben a postacímét kérjük szépen egy e-mailben :)

    VálaszTörlés
  6. Moes köszönjük szépen hogy licitáltál, gratulálunk!Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a fejléc alatt látható e-mail címen.:)
    Era

    VálaszTörlés