Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 18., szombat

Hírek Danikáról

Hírek tegnapról:
Mivel az egész család náthás, csak maszkkal mehetnek látogatni Danikát.
A nagypárnát még nem bírja szegény, fáj tőle a feje. Hamar elfárad, és annak más tünete is van a nyűgösségen kívül. Koordinálatlan szemmozgás, bandzsaság is társul hozzá. Tegnap észrevette Emi, hogy kettős látása és látászavara is van olyankor. Az orvos azt mondta, hogy ez ilyenkor még teljesen normális. Már egyértelműen látszik, hogy milyen problémák lesznek a bal kezével: olvasás közben a képen bal kézzel nem tudta megszámolni az autókat, a szemével szépen végigkövette, az ujjával viszont egyre sem tudott rámutatni, jobbra-balra remegett. Jobb kézzel simán ment neki. Később nem is akarta már bal kézzel, érezte, hogy nem megy, de tényleg ez legyen a legnagyobb gond!
Ebédre is egész jól evett, a vér úgy tűnik, valóban kellett neki! Inni is szépen iszik már, reméljük nem kell sokáig folyadékpótlás. A branült kivették a kezéből, mert nem bírta a vénája, így most a 2 lábában van: nagyon érzékeny neki, rengeteget sírt miatta. Sajnos széklete sem volt még hétfő óta, már glicerines kúpot is kapott tegnap, de az sem hozott eredményt. Pedig jó lenne a beöntést elkerülni!
Délután is szépen ivott. Vettek le vért, ha jó lesz a vérkép, akkor nem kell több vérátömlesztés! Dani nem is sírt a vérvételnél, eszméletlen ügyes! A nővér nénikkel is kokettált :)
Délután Emiék ismét a feje alá tették a nagypárnát, és 3 percet sírt, utána elmúlt a fejfájása! Nagyon örültek neki :)

2 megjegyzés:

  1. Istenem, nagyon szorítok Daniért, és imádkozok érte! A gyerekekben hihetetlen erő lakozik, sokszor több mint egy felnőttben! Remélem minden jól alakul, és a körülményekhez képest könnyedén veszi a vizsgálatokat is a továbbiakban. Ismeretlenül is sok erőt és energiát küldünk neki!! Évi és Zoli (2,5 éves manócska)

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Dani!
    Sikerülni fog minden,és rendbe fog jönni!
    Nekem is volt nagybeteg tanítványom,és most már rendetlenkedik a többiekkel!! :)
    Akinek ilyen huncut szemei vannak,mint Daninak...:))))

    VálaszTörlés