Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 24., péntek

KÖSZÖNÖM

Kedves barátok, ismerősök és támogatók!

Úgy érzem, hogy az első, a legnehezebb kör lezárult végre életünkben. Kifejezni nem tudom, mennyi erőt kaptam tőletek! Amikor úgy éreztem, hogy nem bírom elviselni a történteket, benéztem erre a blogra, és mindig várt egy-két kedves, biztató szó, üzenet!
Eredetileg a barátaim anyagi segítségként indították a blogot, nem gondoltam volna én sem, hogy lelkileg is ennyit segít majd! Mert talán ezt a részt a legnehezebb feldolgozni! De a tudat, hogy mennyien szorítanak nekünk, hányan aggódnak-imádkoznak Daniért, milyen sok ember érez együtt velem nap, mint nap: mindenhez erőt adott, a legnehezebb percekben is!
Természetesen nem feledkezek meg az anyagi oldalról sem. Fantasztikus kezdeményezés talált csodálatos emberekre! Amikor megnéztem a blogot, már akkor meglepett, nagyon sok pozitív csalódást éreztem, hogy milyen a mai világ. Hogy a sok rossz mögött mennyi jóság található! De amivé nőtt ez az adományozás, mind felajánlások, mind licitek tekintetében: minden várakozásom, reményem és hitem felülmúlta!
Nagyon köszönöm nektek, mindenkinek ezt a csodát, amit létre hoztatok!
Én nagyon remélem, sőt, érzem, hogy Dani hamar és teljesen felépül, így ahogy már azt írtam, szeretném, ha másnak is jutna a befolyt összegből. A kórházban megismerkedtem sok beteg, nagyon beteg kisgyerekkel és a családjával. Van 1 kislány, aki igazán sok segítségre szorul. 15hónaposan rosszindulatú daganatot operáltak ki a fejecskéjéből, de sajnos nem tudták az egészet eltávolítani. A műtét után kemoterápiát kapott, szépen erősödött, de 4 hónappal később rosszul lett, leállt az agyvíz keringése. Shunt-ot kapott, ami sajnos elfertőzödött, a kislány nagyon legyengült. Most ismét kórházban vannak, sajnos úgy tűnik, a tumor nem akarja békén hagyni szegény kislányt. Nekik olyan terápiákat ajánlottak fel, amik igen kötlségesek, mert a kemo nem hat, sugárkezelés pedig 2 évesen még nem megengedett. Nekik szeretnék segíteni, és bízom benne, hogy érte is ilyen jószívűek-kreatívak lesztek/maradtok. Már gondolkozom, hogy én mit fogok tudni felajánlani, elkészíteni, mert természetesen nem csak a nekünk befolyt adományokat tervezem megosztani, hanem aktív részese kívánok lenni ennek a mozgalomnak! Mihelyt Dani annyira megerősödött, rám is számíthattok, addig pedig nagyon remélem, hogy sokáig fog tartani még ez a csoda!

Köszönöttel:

Emi

7 megjegyzés:

  1. Emi, hihetetlenül erős vagy! Csodállak, és felnézek Rád! Könnyes lett a szemem, ahogy olvastam soraidat.
    Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire örülök, hogy Danika jobban van és otthon folytathatja felépülését.
    Most a pici lányért is drukkolunk, és minden beteg gyermekért!

    VálaszTörlés
  2. Sírtam, mikor elolvatam, Emi! :) Annyira szépen írsz le mindent!!!
    Dani után a kislánynak drukkolunk, és mindent megteszünk, hogy ez a kezdeményezés még sokáig megmaradjon! :)

    Szeretünk!

    VálaszTörlés
  3. Akkor folytassuk a kicsi lányért! :) Szabad tudni a nevét?
    Azt gondolom, hogy ha ilyen nagy a látogatottsága ennek az oldalnak, ennek a kezdeményezésnek, nem szabad abbahagyni. Múlt szerda este óta 12ezerszer jártak itt segítőkész emberek. Nem szabad hagyni, hogy visszasüllyedjünk az apátiába, ha már ilyen jól megmozdultunk :)

    VálaszTörlés
  4. Emi olyan jó olvasni a jó híreket Daniról :)
    Mi is biztosak vagyunk benne, hogy hamar és teljesen meg fog gyógyulni, a segítő mozgalom pedig még remélem, hogy nagyon-nagyon sok gyereknek fog tud segíteni, köztük az általad említett kislánynak is.

    Hajrá kis hős Dani! Mögötted állunk és szurkolunk, hogy minél előbb meggyógyulj.

    puszi Nektek

    VálaszTörlés
  5. Én benne vagyok és támogatom a kezdeményezést! Nem csak azért mert jó segíteni, hanem azért is mert azt kapod vissza a világtól, amit beleteszel. Nagyjából... Nekem is van egy kisfiam, sosem tudhatom mikor történik meg vele mindez vagy még rosszabb. Nem tudhatjuk! De örülök, hogy ennyi jó ember van itt! :) Emi, örülök, hogy eddig is segíthettünk! És hát ugye azért mert Daninak jóindulatú volt a daganat még hosszú az út a felépülésig....stb. Addig is segíthetünk rajtuk továbbra is! Jobbulást Daninak, és sok puszi neki.

    VálaszTörlés
  6. Kikocs, én is így gondolom :)
    És azt gondolom, Daninál is lesz még jó helye annak a pénznek sokáig: úszásra kell járnia, étrendkiegészítők, kontrollok, gyógyszerek, rehabilitáció... és ott ez a kislány, és én tudok még egy egyéves kisfiút, majd kérek engedélyt írni róla... szóval csak így tovább, és köszönjük mindenkinek!!!

    Timi

    VálaszTörlés
  7. Nagyon örülök, hogy a továbbiakban is segíthetünk.Ez az én lelkemnek is nagyon jó! Az hogy Dani(a én fiam is Dani, így valahogy,ha van ilyen, még jobban hatott rám minden kép és esemény róla) ilyen hihetetlenül édes és stramm kisfiú, az a családjának köszönhető. Nagyon nehéz időn lehettek túl, és még áll is előttetek elég, még ha lelkileg könnyebb is, anyagilag biztos megterhelő időszak.Én nagyon örülnék, ha a továbbiakban is megmaradna ez a blog, biztos, hogy mindannyian szívesen fogunk segíteni a kislánykának és még másoknak is.

    VálaszTörlés