Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 25., szombat

Segíts Bencének!

Volt már itt szó Emi írása és a Ti nagyszerű hozzájárulásotok, segítségetek kapcsán, hogy segítsünk más gyerekeknek is. Emlegettünk egy kislányt, akit Emi ismert meg a kórházban, tőlük még várjuk a nevet és a hozzájárulást. Addig viszont szeretném Nektek bemutatni Bencét.
Bence mindössze 13 hónapos, és csak kilenc hónapos volt, amikor szerencsére (!) tüdőgyulladást kapott, és ott a röntgen során láttak egy gyanús foltot. Vizsgálatokra küldték a kisfiút, és kiderült, hogy neuroblastomája van a gerincén. A neuroblastoma nyilván sokaknak ismeretlen szó - szerencsére - nem is kívánom, hogy megismerjétek. A kezdetekről, a diagnózisról bővebben itt olvashattok.
Azért épp Bencét szeretnénk segíteni Dani után, mert őt ismerjük. Blogszerzőnk, gyöngyfűzőnk és Bounty-készítőnk, Era kis unokaöccse, keresztfia, testvérének kisfia. Az én kisfiammal pedig pontosan egy napon született... Ugyanolyan kis hős, mint Dani, mosolygós, eleven, senki nem mondaná meg, hogy milyen betegséggel küzd, és ugyanannyira összeszorult a szívünk, amikor megtudtuk, hogy milyen beteg, ráadásul még sokkal kisebb is. Remélem, ő is ugyanúgy megindít Benneteket is, mint Dani története, és a továbbiakban még több szuper felajánlást és licitet kapunk - természetesen eddig sincs panaszra okunk, sőt - csodálatosak vagytok, és nagyon köszönjük az eddigieket!
Era a lelkemre kötötte, hogy említsem meg ebben a posztban, hogy Bencének és a családjának most az jelentené a legnagyobb segítséget, ha valaki ismerne egy szakembert, aki a rehabilitációban segítene Bencének: gyógytornászt Nyíregyházán vagy a közelében, ugyanis a kórházi gyógytornásznak nem fér bele megfelelő rendszerességgel az idejébe... Ezenkívül otthoni tornához használható segédeszközökre, mászóalagútra, labdára és hasonlókra van még nagy szükségük, és természetesen minden másra is, amire egy egyévesnek és családjának lehet, de a legfontosabb most a gyógytornász lenne.

Bízom Bennetek, és nagyon szépen köszönjük! Az eddigieket és a továbbiakat is.

Timi

7 megjegyzés:

  1. http://www.deveny.hu/index_1022.php?forum2_topic_id=62 Itt van ez a weboldal, mi ide hordtuk a fiamat. A hozzászólásokban található telefonszámon (3 555 392) tudnak kérni egy a közelükben található gyógytornászt. A Dévény módszerről csak szuperlativuszokban tudok beszélni. A fiam nekem 11 hónaposan még felülni sem tudott és mászni sem olyan laza volt az izomzata, 18 hónaposan meg már járt. Tudom hogy az ő problémája más, de úgy tudom hogy műtét után is tudnak segíteni a rehabilitációban. Ha bejön nekik, akkor meg tudnánk segíteni nekik is a költségek fedezésében. Egy próbát esetleg megér!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Évi, beszéltünk a helyi Dévényessel, de az volt a véleménye, hogy Bencének nem erre van szüksége...pedig én is sokat olvastam a Dévény módszerről, és engem is nagyon meggyőzött...

    VálaszTörlés
  3. Értem....akkor tovább kell kutakodni.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Nyíregyháza mellett egy konduktort tudnék ajánlani, aki a Pető intézetben tanulta a szakmát, ha ő kellene, szívesen megírom mailben a nevét.

    VálaszTörlés
  5. Gigi ha nem túl nagy gond a segitsdaninak@gmail.com-re el tudnád küldeni a konduktor nevét, esetleg elérhetőségét?
    Hálás köszönet, Era

    VálaszTörlés
  6. Gigi köszönjük szépen, sikerült találnunk egy gyógytornászt, de nagyon hálásak vagyunk a segítségedért!
    Era

    VálaszTörlés