Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 15., szerda

Segítsünk Daninak!

Sebők Dani tegnap volt három és fél éves. Ezen a napon újjászületett: hatalmas agydaganatot operáltak ki a kis fejéből. A műtét a lehetőségekhez képest jól sikerült, az egész daganatot eltávolították, és csak egy kis sérülést okoztak közben.
Dani tündéri, aranyos, okos kisfiú, mindeddig szüleinek mosolygós, eleven kisfia volt, álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen beteg. Persze voltak jelek, édesanyja, Emi hónapok óta vitte orvostól orvosig fejfájással, különböző rejtélyes tünetekkel, de a szeptember 13-ai MR vizsgálatig nem találtak semmit. Akkor aztán felgyorsultak az események...
Dani családja szerényen, szépen él. Van egy kistestvére, Marcipán, ő egyéves. Anyukájuk gyeden van, apa dolgozik. Gyálon laknak, eddig szűken, szerényen megéltek. Most azonban szükségük lesz segítségre. Apának biztos, hogy sokat kell kimaradnia a munkából, és nyilvánvalóan megemelkednek a költségeik is.
Mi, a barátai, néhányan arra gondoltunk, indítunk egy játékot, amivel segíthetnénk nekik. Az alapötlet megvan, bár még képlékeny. Így szól:
Vagyunk néhányan, akiknek kreatív hobbijaik vannak. Patrícia köt, horgol, Era gyöngyöt fűz, Tündi mesekönyveket illusztrál és rajzol, Orsi dekupázsol, Zsuzsa textilt fest, Lina varr.. mindannyian tudunk sütni-főzni, én is kötök vagy vannak saját készítésű lekvárjaim, savanyúságaim. Mindannyiunknak van blogunk.
Felajánlunk egy-egy (vagy több) saját készítésű ajándékot, lehet ez licit formájában is akár, a következő feltételekkel:
- aki szeretne ajándékot, tegye ki a blogjában a logót és a felhívást
- ajánljon fel segítséget a családnak. Lehet ez pénz, de lehet pelenka, tápszer, élelmiszer, gyerekruha, játék, könyv, gyógyszer, bármi, ami egy négytagú család életét ebben a helyzetben könnyebbé teszi. Lehet gyerekfelügyelet, néhány fuvar lebonyolítása, ismeretség, szakértelem is. Még kidolgozzuk a részleteket, hogy mit hova kell eljuttatni, és hogyan legyen az egész megszervezve. De ha tetszik az ötlet, csatlakozz, tedd ki a blogodban, és segíts!

Titkos reményem, hogy ha sokan kitesszük, és elterjed a neten, a bloggerek között a kezdeményezés, akkor majd nemcsak Daninak segíthetünk, hanem más beteg gyerekek családjainak is... Csodálatos lehetőség az internet, használjuk ki!

Előre is köszönjük mindenkinek!

19 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Sajnos én nem vagyok egy kreatív alkat, így ajándéknak valót nem tudok felajánlani, de segítséget szívesen felajánlok a családnak! Pelust, popsitörlőt, esetleg rizstejet tudnék küldeni, csak írjátok meg, hogy milyen méret kellene és pontos cím is kellene (asszem postán lenne legegyszerűbb elküldeni).
    A felhívást én is kiteszem a blogomba!

    VálaszTörlés
  2. Marcipánnak 4-es, Danikának 5-ös vagy 6-os pelenka jó. Köszönjük a segítséget- postacímmel kicsit később szolgálhatunk,mert még részletek nincsenek meg :)Amint konkrétumot tudunk,szólunk azonnal! Még egyszer köszönjük!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Nem vagyok blogger, de ha lesz postacím, szívesen írok ismerőseimnek az iwiwen, és felajánlanék az unokahúgom által készített ékszerekből!

    VálaszTörlés
  4. Nrimr3, nagyon köszönjük! Ha tudsz képet készíteni az ékszerekről, feltesszük ide felajánlásra!

    A postacímet nem adnám ki nyilvános portálokra, de aki ír egy mailt, annak e-mailben elküldöm szívesen. Esetleg megadom a saját címemet és vállalom a továbbpostázást, melyik jobb ötlet?

    VálaszTörlés
  5. Timi!

    Én elég közel lakom Emiékhez. Ha valaki küld hozzánk valamit, szívesen kiviszem nekik kocsival. Így nem kell nekik a postára mászkálniuk.

    Linda

    VálaszTörlés
  6. Linda, nagyon köszi! Akkor legyen úgy, hogy aki küldene valamit, nyer a liciteken, az Neked írjon e-mailt a profilodban lévő címre, és egyeztetitek a postacímedet?

    VálaszTörlés
  7. Illetve most látom, hogy nem találok mailcímet a profilodban, szóval kéne egy :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha az utalások Emihez érkeznének. A licitált ajándékok pedig postán mennek a nyertesnek. Ha valaki küldeni akar nekik valamit, akkor jöhet a címemre. Mindjárt publikussá teszem az e-mail címemet.

    Linda

    VálaszTörlés
  9. én fel tudok ajánlani néhány sk apróságot licitre, csak szóljatok, hogy mi a teendő velük.
    jobbulást Daninak mielőbb!
    Kriszta

    VálaszTörlés
  10. Kedves Kriza, nagyon köszönjük! Küldj pár képet az apróságokról a kecskestimi@gmail.com-ra, és felteszem ide, jó? Aztán a cserébe kapott pénz vagy tárgy megy Daniéknak, Te pedig postázod a nyertesnek az apróságokat, így jó?

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!

    Én is nagyon szívesen segítenék! Amit így rögtön tudnék, az fuvar, popsitörlő, pelenka, ruhák és ha kell szívesen vigyázok Marcira! Sajnos fejben elég kreatív vagyok, de amint meg kéne csinálni valamit, hááát az már nem úgy sikerül, így ebben a részében sajnos nem tudok részt venni! Ha kapok egy pontos címet Timi a tanyás privire, akkor postázok is, de az sem gond, ha személyesen kell elvinnem, szoktam arra felé járni, és már voltam is náluk! Timi

    VálaszTörlés
  12. Timi, licitálj a medvére vagy Virágnál, itt tárgyi ajándékokkal is lehet licitálni. Küldök priviben címet!

    VálaszTörlés
  13. Szia!

    Hihetetlen, hogy milyen az élet. Éppen ma került a kezembe a segítssüti kiadványa. Előtte nem is hallottam róla.
    Itthon pedig ezzel az oldallal találkozom.

    Nekem egy tej- tojásallergiáról szóló blogom van. www.zabtej.blogspot.com
    Az oldalon szereplő recepteket kinyomtatva, lefűzve szívesen felajánlom licitre, ha úgy gondoljátok, hogy lesz vagy van rá igény.

    VálaszTörlés
  14. Szia Timi!

    Rendben! Majd beteszek képet róluk, meg az akcióról a blogomba is, de ma nem hiszem, hogy lesz rá időm, hacsak nem este, de igyekszem mielőbb fotózni és intézkedni!

    VálaszTörlés
  15. Lányok,Timi,Linda,nem tudom,melyikőtök az illetékes...van egy csomó pelenkám,ami megmaradt a gyerekektől,szívesen elküldeném Daninak,csak kérnék egy postacímet,és már póstázom is.
    A postacímet elküldhetitek ide:citobaba@gmail.com

    Anikó

    VálaszTörlés
  16. Borszasztó és szomorú, hogy így alakult! Mielőbbi felépülést kívánok a kis Daninak!
    A testvérpárról a képet kitehetem a blogomba?

    VálaszTörlés
  17. Dia, persze, sőt, hívd fel minél több ember figyelmét rá, a blogra és a játékra, jöjjenek, licitáljanak!

    Köszi!

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok! Tárgyi felajánlást milyen módon lehet tenni? Mármint olyan tárgyra (konkrétan sütire) gondoltam, amire licitálni lehetne.

    VálaszTörlés
  19. Gigi írj a segitsdaninak@gmail.com-ra, és mi felrakjuk a blogra a felajánlásodat!Köszönjük szépen!:)

    VálaszTörlés