Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. szeptember 22., szerda

Ékszerek

Végre Elza felajánlása is megérkezett! :) Bemásolom a leírást:

A Pink Floyd Dark side of the Moon c. lemezének borítója alapján készült kép, kicsit másképp, a szivárványra nagyobb hangsúlyt fektetve, így vidámabb, nem kell feltétlenül szeretni a Floydot annak,aki viseli. Vékony farostlemezre festettem akrilfestékkel, ami gumiszerűre szárad meg, így vízálló,de a biztonság kedvéért lelakkoztam. Mell alattig érő bőrszállal együtt megy a tulajdonosához.


Egy népiesebb jellegű nyaklánc, szintén farostlemez, két háromszög összeragasztva, erre magyar minta lévén magyar színekkel akrilfestés, lakkozás, majd, hogy ötvözzem egy kicsit a modern dolgokkal, kettő darab piros biztosítótűt és fém láncot használtam akasztónak, így mell felettig ér, ezzel együtt is fog a tulajdonosához kerülni:) (ha valalki bőrszálon szeretné biztosítótű nélkül, az is megoldható!)


Egy karkötő következik, műanyag gyöngyökből, barna és arany színben, középen virágmotívummal, kettős záródással. Kicsit vastagabb csuklóra ajánlom:)


Majd egy medál. Falapocskára festettem lakkfilc (fehér) és csillámos hobbifesték (mályva, szürkéskék, bronz) keverékével egy nem túl intenzív színvilágú alapot, erre pedig ragasztva van egy leegyszerűsített virággá hajlított rézdrót. Nyakbaakasztó nélkül indul gazdájához:)

Következik egy madárka kitűző. Kettő darab fülbevalóból megmaradt kis falapocskát ragasztottam össze,az egyiket mályvaszínű csillámos festékkel festettem le, a másik sötétkék. A csillámosban laza csigavonalak vannak. A fej és a szárny demonstrálásaként gombot használtam,majd rézdrótból kapott egy kis csőrt. Kitűzőalappal együtt küldöm:)

Licit: szeptember 30. éjfél!

Köszönjük!

4 megjegyzés:

  1. örülök,hogy végre átért,és köszönöm,hogy fel is került,remélem lesz,akinek megtetszik,és tudunk egy kicsit segíteni vele:)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Én a szivárványos nyakláncért 4000,- ajánlok.

    VálaszTörlés
  3. Tamara megkért, hogy amíg regisztrál magának egy google profilt addig licitáljak a madaras kitűzőre a nevében.
    Tehát Tamara licitje a madaras kitűzőre 1000 forint.:)
    (Era)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Szolloszem és Tamara, gratulálok a nyereményekhez! Várjuk az utalást a fenti számlára, a postacímeteket pedig e-mailben a kecskestimi@gmail.com-ra. Köszi!

    VálaszTörlés