Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 8., péntek

Bencéről bővebben

Hirtelen nem is tudom mit írhatnék, egyrészt elfogult vagyok vele kapcsolatban, másrészt pedig annyira nehéz szavakkal leírni azt, hogy milyen... amikor elkezdtem a betegsége kapcsán a blogját írni egy szó jutott eszembe vele kapcsolatban. Mosolygombóc. Nem túlzás, tényleg az.
Egészen pici baba korától egyfolytában vigyorog, mindig és mindenkire. Ritkán rossz a kedve, leginkább akkor ha fáj neki valami.

Az állapotában jelentős változás nem igazán van, most várakozó állásponton van mindenki, a mellkassebész telefonjára várunk, aki megmondja, hogy mikor lesz az újabb szövettan és/vagy műtét.

Sajnos a kis immunrendszere eléggé megviselt lett a kemótól, szinte nincs olyan hét, hogy ne kellene újabb és újabb problémával szembesülni. Alig gyógyult ki szegénykém egy fura vírusból, máris itt a következő megoldandó feladat. Valószínűleg valamilyen allergiával állunk szemben, ma reggelre csúnyán feldagadt a szemecskéje, a füle, a két keze, gyerekorvos hétfőn sürgősséggel kér időpontot a gasztrora, hogy kiderítsük mi a probléma. Szóval kérjük a drukkokat, hogy a tüneti kezelés hatásos legyen, aztán kiderüljön a valódi ok is. ( Este a privát számán felhívták a gyerekorvost, aki nagyon rendes volt, és este 7-kor rendelési időn kívül vizsgálta meg, adott neki Rectodelt kúpot).
Ha van valami újdonság velük kapcsolatban, igyekszem majd naprakészen tájékoztatni titeket.

Nektek köszönhetően van már Bencének mászóhengere, fitt ballja, és egy jó ideig elég pelenka, popsitörlő és tápszer készlete, valamint táplálékkiegészítőket is vettek a Timi által utalt pénzből.

Köszönet érte!

Még valamit szeretnék leírni. Soha nem gondoltam volna, hogy ebben a széthúzós országban ilyen sok jó ember van. Mert azok vagytok kedves licitálók, kedves felajánlók!
Ehhez egy percig nem férhet kétség. Nagyon hálásak vagyunk, talán szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy mennyire! Remélem ez egy hosszú barátság kezdete, Dani és Bence hamarosan teljesen meggyógyul, és mi együtt nagyon sok beteg gyermeken tudunk segíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése