Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 15., péntek

Hétvégén, október 16-17-én lejáró licitek

Holnap lejárnak a következők:
  • Erzsi gyönyörűszép bonbonos doboza - jelenleg zizianoé 3500 forintért. Ügyes kezű bonbonkészítők még lecsaphatnak rá, de ajándéknak is elsőrangú!
  • Hajni és a kislánya faleveles képei most Lili tulajdonát képezik 1500 forintért. Csak így tovább! :)
  • Kriszta gyönyörű gyöngy nyaklánca, amelyre szintén zizianotól jött az eddigi legmagasabb licit, 3500 forint. Igazi mestermunka, még lehet többet ajánlani érte! :)
  • Eni két gyöngyékszerére még nem érkezett licit, keresi gazdáját a piros-fehér nyaklánc és a lila karkötő is. Szép ékszerek, jó ajándékok, ne hagyjátok itt őket! :)
Vasárnap jár le Pati békás horgolt kiscipője, nagyon aranyos, kedves darab, a kívánt méretben, minden kisgyerek és szülő örömére. Jelenleg Krisztié 1000 forintért, ki ad többet érte? :)

Csak úgy megsúgom, hogy ha gyorsan belehúztok, akár a ma vagy hétvégén lejáró licitekkel, akár az újabbakkal, még ma éjjel elérhetjük a 400.000 forint teljes licitösszeget, pillanatnyilag ugyanis 392.250 forinton állunk. Hajrá! :) És köszönjük mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése