Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 18., hétfő

Október 18-án lejáró licitek

Eljött újra a hétfő, és nálunk vigasztalanul esik az eső. Viszont sok szép és jó felajánlás jár le ma, tehát aki a szobában, esetleg munkahelyen piheni ki a hétvégét, az jöjjön és licitáljon! :)
  • Ma lejár az általam készített sütőtökdzsem, kóstoltam, el se hinnétek, milyen finom :)  Jelen pillanatban Bastiáé 1500 forintért. 
  • Lejár a második adag, Emi és Dani által készített palacsinta! Nem érkezett rá licit, el se hiszem, hát senki sem szeretne a mi kis hősünktől palacsintát? Gyorsan csapjatok le rá! :)
  • Zsóka képeslapcsomagjai is ma járnak le, van belőlük öt darab, nézzük: az első Noronoé 1500 forintért,a második Eszteré, aki 2000 forintot ígért érte, a harmadikra KAnya licitált 5000 forinttal,  a negyedikre és az ötödikre pedig még nem érkezett licit, tehát itt még szabad a vásár! De persze, ha valakinek az első három tetszik, azokat is le lehet még csapni a pillanatnyi nyertesek kezéről :)
  • Zsóka gyönyörűséges fára festett képére is ma lehet utoljára licitálni! Undercover ígért érte 9000 forintot, és ez mintha elbátortalanította volna a többieket, pedig ér az a kép még többet is :)
  • És végül, ma lehet utoljára vegán csokoládétortát nyerni Nikitől! Az első nyertesek nagyon jó tapasztalatokról számoltak be, a mostani reménybeli nyertesek pedig Norono 1500 forinttal és Szilvi 2000-rel. Ki ad többet? :)
Köszönjük mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése