Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 11., hétfő

Vörösiszap-katasztrófa

Kedves Felajánlók, kedves Licitálók!

Nyilván mindenki tud róla, hogy a napokban - akármennyire is szörnyű ezt kimondani - Daninál, Bencénél, Fruzsinál, egy-egy beteg gyereknél sokkal sürgetőbb katasztrófa zajlik országunkban, mind ökológiai téren, mind az érintett emberek életében. Azaz ne is hasonlítsuk össze őket - mindegyik nagy probléma, és mindegyiken fontos segíteni.
Tegnap olvastam az index.hu-n ezt a cikket: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/10/10/v8-asok_foztek_kolontaron/ nézzetek bele, érdemes. Sokkal közelebb visz, mint bármilyen tévéhíradó vagy újságcikk.
A fentiek nagyon megérintettek minket, így a Segíts Daninak! blog csapata - remélve, hogy támogatásra lel a felajánlók és a licitálók körében is - az október 15. és október 31. között lejáró licitek bevételét felajánlja a vörösiszap-károsultaknak!
Kérünk mindenkit, hogy ezt most sokkal inkább hirdesse, ahol csak tudja, itt még nagyobb összefogásra és adakozásra van szükség, mint eddig! Bízunk Bennetek, eddig is nagyon sokat tettetek, most még egy kicsit többet kérünk!
Ma 11-e van. Kezdjünk reklámhadjáratot, jöjjenek az emberek, ajánljanak fel és licitáljanak, licitáljanak, és a 15-én lejáró tárgyaktól kezdve ebben a hónapban a szerencsétlenül járt településekre megy a pénz!

Köszönjük mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése