Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 19., kedd

Daniról

Hoztam friss híreket:
Pár napja írta Emi, hogy nem tetszik neki, hogy Dani fájlalja a vágás helyét, hogy kezdenek néha visszajönni a műtét előtti hangulati gondok. Sajnos jól érezte, még nincs vége a megpróbáltatásoknak. Reggel észrevette, hogy megint szivárog egy kis agyvíz a varratoknál, éppen csak észrevehető, egy csepp. Danika sírni kezdett, hogy megint kórházba kell mennie, majd azt kérte Emitől, hogy ha ő elmegy, Anya ne sírjon... Apukája azonnal vitte a kórházba, ahol megerősítették Emi gyanúját: egy hónappal a műtét után ez nem normális.  Így ct-t kértek - ahol Danika hősként, nyugisan viselkedett, nem kellett altatás sem. Az eredményre is több, mint 1 órát vártak, s közben újra kifolyt egy kis víz. Egyértelmű: fekve nagyobb a nyomás, így akkor folyik. A CT jó lett, ami azt jelenti, hogy nincs túlnyomás a fejében, s ez volt a fontos! A sebész megnézte, honnan folyik, és azt találta, hogy egy kis varrat kijött neki, ami belső felszívódó lett volna. Ez okozta a problémát, nem szívódott fel, hanem kilökte a szervezete. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért ilyen sokára jelentkezett a gond. Kivették a varratot, és kapott helyette két újat kívülre, amit majd 10-14 nap múlva vesznek ki. Szegény Daninak nagyon fájt a varrás, a nővér is béna volt, nem jól fogta le, így kicsit bele is szúrtak, vérzett is. De a kötést megúszta, csak ragtapaszt kapott!
Otthon már édesen mesélte, hogy olyan gépben feküdt, ami fel és le mozgott, meg hogy fáj a szuri, mert kapott szurit (a varrást mondja szurinak).

Szorítunk,hogy ezzel véget érjenek a megpróbáltatások a mi kis hősünk számára!

2 megjegyzés: