Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 31., vasárnap

Október 31-én lejáró licitek

Ma sok minden lejár, és ezek az utolsó olyan tárgyak, amelyekkel a vörösiszap-katasztrófa károsultjait támogathatjátok! Holnaptól visszatérünk Danihoz és Bencéhez, illetve lehet, hogy más gyerekeket is sikerül bevonnunk a körbe. Tehát a ma lejáró licitek:
  • Ez a nagyon aranyos nyuszipár Krisztától, minden gyereknek jó barátai lehetnek. Jelenleg Annáé a legmagasabb licit rájuk, 4200 forint. Este nyolcig még le lehet rájuk csapni!
  • Kincső anyukájának szép árvácskás és pipacsos üvegképe, amelyekre sajnos nem érkezett még licit, pedig olyan szépek! Ahogy jön az ősz, majd a tél, egyre jobb lehet őket a falon látni, sose hervadnak el. Ki kéri? :)
  • Szintén Kincső anyukája ajánlotta fel ezt a két üveg bodzalekvárt szamócával. Jelenleg Noronoé 1500 forintért, ki ad érte többet? :)
  • Lina idős nagymamája kötötte ezt a szép mogyoróbarna babakardigánt. Igazán aranyos és elegáns viselet, biztosan meleg is, és jön a karácsony! Várjuk rá az első licitálót!
  • A kék mintás pulcsit is Lina nagymamája ajánlotta fel, csinos és nagyon melegnek tűnik, egy 3-4 éves kisfiú biztosan nem fázna, ha ebben hógolyózhatna! Erre sem jött még sajnos licit, este tízig még várjuk!
  • Helga kosárnyi csicsókája jóval népszerűbb volt :) Most éppen The Little Lloydé 2500 forinttal, de este nyolcig még el lehet orozni, hajrá! :)
  • Era anyukája két konyhai kötényt varrt nekünk, amelyek jelenleg az enyémek 1500 forintért. Jókat fogunk sütni bennük a nagyfiammal, ha valaki le nem csap rájuk :) Várom a versenytársakat! :)
Nagyon szépen köszönjük a felajánlóknak és a licitálóknak is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése