Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 5., kedd

Hírek Daniékról

Sajnos mindkét fiú náthás, Dani köhög is, ami már valószínű allergia, Marcinak a torka piros. Igaz, nem a "legjobbkor" jött, de remélhetőleg szépen túl lesznek rajta.

Szegény Marcipán balesetet szenvedett, mind a két kezecskéjét megégette, kapott rá betadinos kötést, járnak vissza ellenőrzésre és kötéscserére, de bátyuskájához hasonlóan ő is egy valódi hős, nagyon jól tűri a kezeléseket.

Tegnap találkoztak a dévényes gyógytornásszal, Emi szerint szuper volt, de az ő javaslatára sürgősséggel kérnek időpontot pszichológushoz, mert sajnos Dani abszolút nem volt együttműködő, így meg ugye nem lehet kezelni.
A bal lába kicsit sorvadtabb, mind a két lába elég feszes, a válla védekező tartásban van, így heti egy kezelés lenne javasolt, de előtte mindenképpen kellene pszichológiai szakvélemény, hogy hogyan oldják fel Dani szorongását.

Ma voltak neurológusnál, de sajnos ott sem volt hajlandó együttműködni, ezért az orvos szerint idén még biztosan nem kezdene el vele fejlesztést, egyrészt még alakul az agydaganat, másrészt a műtét sem volt még régen, és akarják látni, hogy hogy fejlődik magától.
Havonta kontroll meg addig is a pszichológust mindenképpen el kell kezdeni, az az első, hogy feloldják és együttműködjön, nehogy az erőltetett fejlesztések miatt még jobban elmenjen a kedve.

Itt tartanak most, mi pedig továbbra is drukkolunk.

És újra köszönjük szépen mindenkinek a támogatást, fantasztikusak vagytok!

2 megjegyzés:

  1. Ez a hír olyan egyik szemem sír, a másik meg nevet.
    Jó, hisz nem történt visszaesés, Dani gyógyul. Rossz, hogy nem tudnak haladni a fejlesztéssel.

    Biztos, hogy idő kell, hogy ennyi újdonságot, változást el tudjon fogadni, fel tudjon dolgozni egy ilyen kicsi emberke.
    De mivel a gyerekek ebben a korban roppant gyorsan regenerálódnak, alkalmazkodnak, biztos vagyok benne, hogy minden meg fog oldódni.

    Továbbra is mennek a pozitív gondolatok és energia az egész családnak.

    Mihamarabbi jobbulást a náthából. Puszi Marcipán kacsóira is.

    (megkaptam az ametiszt medálos nyakláncot. köszönöm, nagyon szép, azóta a nyakamban lóg)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, hogy hallhatunk Daniékról! Gondolom az hogy nem akar együttműködni a gyógytornásszal a műtét és az azt körülvevő stressz miatt van....nem? Egyébként nagyon jó lesz neki a Dévényes gyógytorna, az én fiammal is csodát tettek. Csak sikerüljön pszichológussal kezelésbe venni mihamarabb őt. Remélem hamar kilábalnak a megfázásból is! Nekem is itt lóg már a kulcstartómon a röfis cucc, nagyon édi.

    VálaszTörlés