Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 4., hétfő

Kék cica Esztertől

Eszter ezt a nagyon édes cicát küldte felajánlásra. Ezt írja róla:
A cica kéksége ellenére inkább kislány, ezt mutatja a nyakörve is, amin horgolt virág van, fagolyóval a közepén.
Őkelme nagyon szeret lustálkodni, nagyon szereti a meleg radiátorokat, kandallókat, de szívesen összegömbölyödik egy pihepuha babatakaró alatt is. Kedves jószág, bármikor álomba dorombolja kis gazdáját.

Anyaga pamutvászon, és vászon, a belseje pamutvatta, minden része hímzett, egyetlen apró része a kis fagolyó, de azt kérésre szívesen kicserélem. 30 fokon mosógépben mosható. Mérete állva 29 cm.

Szerintem nagyon édes :) A licit 2000 forintról indul, és egy hétig, azaz október 11-én éjfélig tart.

Köszönjük mindenkinek!

15 megjegyzés:

  1. 2300 Ft-ot adnék a cicáért, viszont szeretném, ha a kisállat is eljuthatna az egyik kisfiúhoz, bár nehezen tudom eldönteni, Danihoz, vagy Bencéhez költöztetném. ha a felajánlott összegek most Bencéékhez vándorolnak, kövesse a cica is ezt az utat! :) vagy egyik helyre a cica, másikra a pénz? így mindkét kisfiúnak örömet tudnék szerezni...

    VálaszTörlés
  2. Szívesen adnék 2500 ft-ot a cicusért!
    Ivett

    VálaszTörlés
  3. Őkelme már kiválasztotta a borítékját. Hova utazhat?

    VálaszTörlés
  4. Várjunk-várjunk, még nincs éjfél :) Izgul a cica? :)

    VálaszTörlés
  5. Úgy tűnik, a cica az enyém, de szeretnék mindkét kisfiúnak örömet szerezni, tehát a pénzt utalom, ez megy Bence javára, ezért szeretném, ha a cica Danihoz költözne, remélem tetszeni fog neki! :) a pénzt pedig este tudom utalni!
    szép napot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  6. Enci meghajlok nagylelkűséged előtt. A cicát még a héten eljuttatom Daninak.
    Timi, küldesz nekem egy címet?

    VálaszTörlés
  7. igazán nincs mit :) csak úgy gondolom, Dani jobban örülne neki, mert nagyon cuki kis cica, de én már talán kinőttem ezt egy kicsit (de tényleg csak kicsit) :) gyerkőc + még nincs, és a családban sincs, tehát úgy gondoltam, akkor inkább örömet szerzek mindkét kissrácnak :) rájuk fér!

    VálaszTörlés
  8. Enci, nagyon köszönjük! Daninak most mutattam meg a cicát, s mondtam, hogy egy néni megvette neki. Erre Dani kérdezte: Azért vette meg nekem, hogy hamar meggyógyuljak az új cicámmal?
    Nagyon tetszik neki már képről is, biztosan sok öröme lesz benne!
    Pöszke, neked is köszönjük!
    Emi

    VálaszTörlés
  9. Emi, örülök, hogy ilyen örömet okozhattam Daninak, és üzenem neki, hogy igen, pontosan ezért küldöm neki hatalmas szeretettel! :) és remélem, hogy tényleg segíthetek neki legalább ennyivel a gyógyulásban!

    VálaszTörlés
  10. Enci, köszönjük szépen és gratulálunk a nyereményhez :)
    Pöszke, küldöm a címet!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szívesen, remélem Dani tényleg örömét leli benne, és segít neki a gyógyulásban! a cicának pedig jó utat Daniékhoz!

    VálaszTörlés
  12. Enci, elolvastam az üzeneted Daninak. Azt kérdezte, mi a cica neve. Mondtam, hogy nincs. Erre ő, akkor legyen Tomi. De hát mondtam neki, hogy a cica lány szerintem, s a maciját is Tominak nevezte el. Na, akkor kérdezte, hogy ki küldi a cicát. Mondtam, hogy Enci. Erre ő: Akkor legyen Enci cica.
    Emi

    VálaszTörlés
  13. Emi, a munkahelyemen ülök, nézem a monitort, és gyűlnek a szememben a könnyek... :) de leginkább örömkönnyek, hogy segíthetek egy ilyen klassz kis srácnak (is), de a szomorúság is bennem van, hogy ilyen pici embereknek miket kellett már átélniük, mind neki, mind Bencének, hogy egyáltalán szükség van ezekre a felajánlásokra. viszont az tök jó, hogy ennyien összegyűltünk, felajánlanak sok szép dolgot, mások pedig segíteni akarnak a licitálásokkal. lehet, hogy másnak is vannak gondjai, de ezek eltörpülnek ilyen emberi sorsok mellett. remélem, hogy a fiúk rendbejönnek, és jó, hogy ehhez ennyien hozzájárulhatunk. :)

    VálaszTörlés