Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 13., szerda

Október 13-án lejáró licitek

Ma lejárnak a gyönyörű zoknik, amelyeket Niki ajánlott fel. Öt csomagról van szó, mindre érkezett már licit, az eddigi nyertesek:
  • Patrícia 1500 forinttal,
  • Mázsa Viki szintén 1500 forinttal
  • Györgyi 2000 forinttal
  • Lia 2000 forinttal
  • Gigi 2500 forinttal
  • Virág 2500 forinttal
Namost ez már hat licit, tehát egy csomag zoknin legalább küzdelem van, az egyik 2500 forintos ajánlat veri az egyik 1500 forintosat, de melyiket? :) Patrícia, Viki, vagy mások, feljebb kell ígérni! :) Éjfélig még van idő! :)

Ma lejárnak Niki díszdobozai is, amelyekre egy licit érkezett, így egyelőre Sódli Edináé a két doboz összesen 2000 forintért.

Gyertek-gyertek, lehet licitálni! :)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Zoknira licitálók!

    A zoknik nem kötöttek, hanem normál zoknik, mert azokon tapad meg a csúszásgátló. Mivel utólag készítem el őket, kinek-kinek a saját szájíze szerint, ezért nem tudtam képet küldeni róluk, ezért Timi rakott be egy illusztrációt, ami épp kötött, de a valóságban nem azok. Senkit sem szeretnék átverni!!!
    Niki

    VálaszTörlés
  2. Kedves Licitálók, kedves Nyertesek!
    Sajnos történt egy kis félreértés az illusztrációnak berakott kép miatt, a Niki által felajánlott zoknik nem kötöttek, így ha vki mégsem szeretné a nyereményt kifizetni, átvenni, természetesen megértjük. Ha viszont ilyen feltételek mellett is szeretnétek, akkor jelentkezzetek a fenti e-mail címen.
    Era

    VálaszTörlés