Bankszámlaszám és elérhetőség

Kedves Felajánlók,

a bankszámlaszám, ahova a licitek összegét várjuk:

12023101-00719497- 00100002

Kecskés Tímea Éva néven van, a Raiffeisen Banknál.

A közleményben kérlek tüntesd fel a Dani nevet és azt a tárgyat, amire licitáltál, hogy megismerjünk!

Az e-mail cím, amin mindegyikünket elértek: segitsdaninak@gmail.com

Kérjük, aki nyer a liciten, vagy felajánlást tesz, erre a címre küldje el a postacímét. Licitre ajánlott tárgyakat is ide várunk!
Nagyon köszönjük mindenkinek!

2010. október 11., hétfő

Vegán csokoládétorta újra!

Emlékeztek Nikire? Nagyon finom és egészséges csokoládétortákat ajánlott fel korábban! Azt írja, a nyertesektől nagyon jó visszajelzéseket kapott - miszerint a torták finomak :) - és az iszapkatasztrófa áldozatainak javára újra felajánl két, a képen láthatóhoz hasonlító tortát!
A tortáról: csokoládés tészta csokoládés krémmel, finom csokimázzal a tetején tehát egy csupacsoki, tartalmas, finom torta! Teljesen tej- és tojásmentes, allergiások részére különösen javasolt. Niki elkészíti mogyorós, diós, mandulás változatban is sőt, akár kókusszal is, és természetesen hagyományos (nem  vegán) verzióban is, a nyertessel való megegyezés szerint. Egy ilyen ajánlatra szerintem még Gombóc Artúr is ráugrana :)
A licit most indul és október 18-án éjfélig tart. Ki kér tortát? :)

6 megjegyzés:

  1. Nusy vagyok és 1.000 Fttal licitálnék!

    VálaszTörlés
  2. Kedves licitálók!

    Én voltam a szerencsés, aki az előző vegán tortát nyerte.
    Nem magamnak gondoltam, hanem egy tej-tojásérzékeny barátomnak szántam, akinek egy fagyizás is orosz rulett. Egy szeletre azért igényt tartottam, nagyon finom, tényleg csupacsokis tortát ismerhettem meg "személyében", a kedvezményezettnek is nagy örömet szerzett vele Niki, ezúton is köszönjük. :)
    Úgyhogy csak hajrá!

    rhornyak

    VálaszTörlés
  3. Ismerem Nikit..tuti a legjobb tortakat suti :)

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom, kialakult a végeredmény, Norono nyert egy tortát 1500-ért és Szilvi egyet 2000-ért. Várom az utalásokat és az e-maileket, hogy tudjunk egyeztetni Nikivel, és persze gratulálok és köszönjük a nyerteseknek!

    VálaszTörlés